Beschermd tegen UV-straling

Een zonnescherm is een zeer doeltreffend product in de bescherming tegen schadelijke ultraviolette straling op jouw terras. Het zonwerende doek blokkeert gemiddeld tussen de 90- en 99% van de UV-straling. Daarnaast kun jij met jouw zonnescherm gemakkelijk de temperatuur op jouw terras reguleren. Is het hoog zomer en vind je dat het te warm wordt op je terras? Open dan het scherm en ervaar meteen dat de lichtstinsentiteit en warmte op jouw terras vermindert.

V210 – Rhodos

Het standaard zonnescherm Rhodos is al jaren een betrouwbare factor in het aanbod van  ons. De combinatie van een gunstige prijsstelling, beproefde techniek en strakke vormgeving maakt dit scherm enorm populair

V225 – Porto

De Porto is een semi cassettescherm. Door de perfecte aansluiting van de voorlijst en de bovenkap blijft het doek voor een groot deel beschermd tegen weersinvloeden en vuil. De Porto kenmerkt zich daarnaast door de ronde afwerking van de voorlijst en bovenkap.

V280 – Ipanema

Het Ipanema zonnescherm is één van de topschermen uit onze collectie. De compacte cassette zorgt ervoor dat de oprolbuis zelfs bij geheel open scherm niet zichtbaar is. De mogelijkheid om de Ipanema te voorzien van geïntegreerde ledverlichting maakt het scherm enorm populair!

V296 – Santos

De extra stevige knikarmen van het Santos zonnescherm maken het mogelijk om enorme terrassen te overspannen. De gesloten cassette zorgt er bovendien voor dat het doek beschermd blijft tegen invloeden van het weer en vuil.

V360 – St. Tropez

De cassette van het zonnescherm St. Tropez zorgt ervoor dat het doek beschermd blijft tegen weersinvloeden en vuil. De stevige profielen zorgen er daarnaast voor dat de St. Tropez enorme terrassen kan overspannen

V460 – Santander

Het Santander zonnescherm is één van de meest luxueuze zonneschermen uit ons assortiment. De zijkappen van de rechthoekige cassette hebben een blinde bevestiging, dit zorgt voor een stijlvolle afwerking. Daarnaast zorgt een afloop in de bovenbak ervoor dat er geen lekstrepen ontstaan.

V480 – Cannes

Wil jij enorme terrassen overspannen? Het zonnescherm Cannes kan uitgevoerd worden tot wel 12 meter breed. Geïntegreerde Led-spots kunnen er daarnaast voor zorgen dat je hele terras wordt verlicht!