Rolluiken

Industriële rolluiken

Toepassingen voor zeer grote afmetingen waar het niet mogelijk is wegens plaatsgebrek een  sectionaalpoort te plaatsen, het rolluikblad is in staal of aluminium vervaardigd.

Deze rolluiken worden steeds elektrisch bediend met as- of buismotor, neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden van de bediening.

De lamellen zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar.

rolluik_2
Inbouw rolluiken

Vervangen van houten rolluiken door pvc of aluminium met nieuwe geleiders om het klapperen tegen te gaan.

vervangen van bestaande rolluiken, kleuren onderlat en geleiders te kiezen naar keuze.

bediening kan manueel als elektrisch met of zonder afstandsbediening, klok, IO, …

05-rolluiken-sfeer-1030x675
Voorzet rolluiken

Plaatsen en/of vervangen van voorzetrolluiken, alle kleuren mogelijk, bediening kan manueel met lint – manueel met veeras of elektrisch, bekijk zeker eens de handige elektrische voorziening met zonnecel, hierbij heb je geen last van kabels  in het interieur.

garagerolluik
Garage rolluiken

Voor onze garage rolluiken hebben wij meerdere uitvoeringen. bij ons kan het nog steeds op de traditionele manier met een veeras, zeer handig als er geen stroomvoorziening is in de garage.

het kan elektrisch met of zonder zenderbediening, code klavier, sleutelcontact, …, hierbij kan je nog eens de nodige veiligheden bijplaatsen zoals fotocel, onderloop, optilbeveiliging, …

winkel rolluik
Etalage rolluiken

Onze etalagerolluiken kunnen gaan van hekvorm (mazen in ruitvorm), vaste lamellen met rechthoekige gestanste gaten, volledig gesloten, alsook volledig doorzichtig, hierbij behoud je het maximale nut van uw etalage, ook na sluiting van de winkel.

deze rolluiken zijn verkrijgbaar in staal of aluminium, hierdoor kunnen wij grote oppervlaktes afsluiten met één rolluik, dus ook met één motor, wat de kosten drukt.